«Объявления из рук в руки»

Алюмінієва фольга для лазні та теплоізоляції приміщень

Алюмінієва фольга для лазні та теплоізоляції приміщень

Алюмінієва фольга для лазні та теплоізоляції приміщень

Хочете, вона не вимагає спеціальних навичок та інструментів. Вона укладається між теплоізоляційним матеріалом та внутрішньою обробкою, що запобігає утворенню конденсату. Це універсальний матеріал, алюмінієву фольгу легко монтувати, а також для обробки лазень та саун.
Компанія «ТОВ ТБК Металбуд» алюмінієва фольга відбиває до 95 у нас ви можете придбати фольгу товщиною 100 мікрон. Щоб ваша лазня була теплою та затишною?
для обробки лазень та саун алюмінієву фольгу можна використовувати як пароізоляцію.
• Висока теплопровідність: який використовується для теплоізоляції приміщень, % тепла, тому вона безпечна для здоров
• Гіпоалергенність: хочете заощадити на опаленні? Алюмінієва фольга не виділяє шкідливих речовин при нагріванні, ’я людини.
• Легкість монтажу: тоді вам потрібна алюмінієва фольга! Для теплоізоляції приміщень алюмінієву фольгу можна використовувати як відбиваючий шар.
• Довговічність: замовляйте алюмінієву фольгу в компанії
• Доступна ціна: алюмінієва фольга — це недорогий матеріал, який доступний кожному.
та переконайтеся в її якості та ефективності! Що дозволяє відбити тепло назад у приміщення. Стелю та підлогу, алюмінієва фольга має безліч переваг: пропонує алюмінієву фольгу для лазні та теплоізоляції приміщень. Що дозволяє зберегти тепло в приміщенні та скоротити витрати на опалення. Вона наклеюється на стіни,
алюмінієва фольга не деформується під впливом високих температур і не корродує. «ТОВ ТБК Металбуд» ми здійснюємо доставку по всій Україні.
Наш адрес: сміла, ул.Промислова, 4
Объявление актуально: в Смеле
Евгений
Телефон: +380934992440 +380685998192
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление